Niéve Beauty Revitalizing DD Cushion Foundation (Master Set)


DD Cushion Foundation atau Revitalizer adalah antara produk pertama yang dikeluarkan oleh Nieve Beauty -- dibuat, di kilang, di pakej keseluruhannya di Malaysia.

Nieve Beauty DD Foundation powder 3-dalam-1 ini mudah dibawa & dipakai serta mesra solat, memastikan anda kelihatan anggun sepanjang masa. Dengan saiz pek yang lebih kecil mudah dismasukkan dalam purse bersaiz kecil hingga ke yang besar.

Terdapat 2 warna tona bagi menyesuaikan serta dipadankan tona warna kulit anda iaitu:-

 • Natural - sesuai untuk kulit wajah biasa.
 • Light - sesuai bagi kulit wajah yg sangat cerah

Diperbuat dari 14 bahan semulajdi & ektrak, diperkaya untuk terus merawat & mencantikkan kulit wajah anda sepanjang hari. Antara bahan digunakan adalah aloevera, apple stemcell, argan stemcell, grape seed oil, kegelia africana fruit, licorice extract, olive oil, peppermint extract, virgin cocoanut oil & vitamin A,C & E.

Dengan pembelian anda akan peroleh:-

 1. Bekas foundation sofistikated kedap udara dengan cermin wajah (Master Set).
 2. Sponge pelekap wajah dengan pautan jari
 3. Foundation

Nieve Beauty Set Master DD Cushion Foundation SPF50Product Data -
Price : RM 89.90 Price Before : $ RM 125.00
Status : Paling Laris Save :

 • Natural
 • Light
 
Reaksi Pengguna : *****
Weight : 250gms
A : 62.93
B : 53.94
C : 44.95

Maklumat lanjut bahan-bahan & keunikan DD Cushion 3-in-1 boleh diperoleh disini.

Niéve Beauty Revitalizing DD Cushion Foundation (Master Set) https://2.bp.blogspot.com/-Q5ucMByKjno/WXfm1W1XkAI/AAAAAAAAjE4/qvfDYR69vwIkcYy2cNUH3tsa31xmuzCjACLcBGAs/w72-h72-p-k-no-nu/nieve-beauty-dd-cushion-packaging.jpg https://www.mynieve.com/2017/07/revitalizing-dd-cushion-nieve-beauty.html

Tiada ulasan:

Catat Ulasan


Pengesahan & Kelulusan

Kesemua produk keluaran Niéve Beauty mempunyai pengesahan Nota Notifikasi dari Pengarah, Perkhidmatan Farmasitukal, Kementerian Kesihatan Malaysia -- memberikan keyakinan kepada pengguna terhadap bahan ter-kandungan pada produk keluaran Niéve Beauty.

Produk-produk Nieve Beauty telah pun memperoleh pengesahan & kebenaran untuk dipasarkan terus kepada pengguna mengikut Akta Kawalan Ubatan & Kosmetik 1984 -- Regulation 18 A (2).

Sila hubungi kami disini untuk pertanyaan lanjut & pengesahan.

Membuat Pesanan?

Kami di Niéve Beauty Kelantan menyediakan langkah mudah untuk membuat pesanan di-atas talian. Tidak memerlukan data peribadi & segala maklumat adalah rahsia.


Cara Melihat & Merubah Pesanan.


 • Click ikon di penjuru atas laman untuk melihat atau merubah produk pesanan anda bila-bila masa.

Cara Membuat Pesanan.


 • Di laman "Shop", pilih produk anda.
 • Semak harga serta tawaran istemwa kami sediakan atas talian.
 • Pilih opsyen disediakan (jika ada).
 • Tekan butang "Add to Cart".
 • Paparan troli shopping cart tertera bagi membuat perubahan/semakan atau terus menghantar pesanan anda.

Cara Menghantar Pesanan.


 • Di laman "Checkout", sila semak butiran pesanan.
 • Pilih destinasi penghantaran anda (jika ada)
 • Isi borang atas talian maklumat diperlukan.
 • Semak borang penghantaran.
 • Tekan butang "Hantar Pesanan" atau "Paypal" jika anda ingin menbuat transaksi atas talian -- mudah, selamat & transaksi anda dilindungi.

Seterusnya pesanan anda diproses & produk anda akan sampai di depan pintu dalam 3 hari bekerja -- begitu mudah!


Bayaran Melaui Sistem Perbankan

Bagi pembayaran melalui perbankan, pihak kami akan mengirimkan e-inbois terus ke telefon & alamat emel anda untuk pengesahan.


Bayaran On-line Melalui Paypal

Mudah cepat & sangat selamat dan pihak kami tidak meyimpan data peribadi anda. Anda boleh menggunakan baki akaun Paypal ataupun menggunakan kad kredit/debit bagi membuat pembayaran.

Transaksi anda dijamin & dilindungi sepenuhnya jika produk dipesan tidak dikirimkan seperti dijanjikan. Anda boleh memohon pengembalian bila-bila masa dengan klik butang "Refund" sahaja.

Maklumat Penghantaran

Niéve Beauty Kelantan sentiasa bekerjasama dengan perkhidmatan kurier/penghantaran yang paling efisyen untuk kiriman anda. Di-antara khidmat kurier yang terus berurusan adalah:-


 • Pos Laju (dalam & luar negara)
 • City Link
 • Skynet
 • Ta-Q-Bin

Pada dasarnya, pesanan anda akan sampai ke destinasi dalam 3 hingga 5 hari bekerja -- itu yang telah dijanjikan oleh pihak perkhidmatan pengiriman. Respons dari pengguna, ada ketikanya pesanan anda tiba kurang 24 jam!

Namun begitu, terdapat juga penghantaran yang mungkin akan terlewat kerana faktor-faktor diluar jangka.

Oleh itu, setelah pesanan dikirim, pihak kami akan menghantar "Tracking Code" terus kepada anda bagi menyemak kedudukan/status penghantaran tersebut.

Maklumat Pemulangan

Tidak 100% berpuas hati dengan produk dikirim? Mempunyai kecacatan luar jangka? Kami berikan 30 hari untuk tempoh pemulangan tanpa sebarang pertanyaan.

Masukkan semula produk pesanan anda yang rosak itu kedalam pek disediakan (bersama pakej asal & tag), sertakan salinan slip pemulangan di dalam pek tersbut. Kemudian, hantarkan melalui pek itu di perkhidmatan pos berhampirsan dengan tempat anda kepada kami.

Permohonan anda akan diproses & produk anda boleh diganti semula ataupun kami memulangkan semula wang pembelian anda -- mengikut kesesuaian. Untuk pengetahuan lanjut & kelayakan pemulangan, sila layari laman FAQ kami.

Shopping Cart View

Map

Store Settings

Theme Fonts

Disqus for nieve-care