Pengkhianat Barisan Nasional Akan Dibongkar Selepas Pilihanraya?


Individu & pengkhianat Barisan Nasional akan dibongkarkan -- demikian amaran keras yang telah dijanjikan Naib President UMNO Datuk Seri Hishammudin Hussein.

... PRU14 ini adalah medan menguji sokongan mereka ...

Amaran keras ini telah disebutkan oleh Hishamuddin di hadapan media nasional & laman sosial selepas pelancaran tenaga gerak gempur pilihanraya Barisan Nasional (BN) Sembrong bagi PRU14.

Hishamuddin Bongkar Penghinat UMNO BN PRU14
Imej: US Department of Defence Media Newsroom. Hishamuddin center.


... ada juga individu yang dijangka akan memegang kerusi, namun digugurkan...

Pemimpin tertinggi BN sudah bersedia & menjangkakan adanya individu yang tidak terpilih untuk memegang kerusi, bakal men-sabatoj gerakan BN di pilihanraya PRU14 ini.

"... tidak kiralah mereka akan bersama atau tidak, kami (Barisan Nasional) sudah bersedia untuk meneruskan perjuang tanpa mereka ..."

Menurut The Star, Hishamuddin adalah wakil rakyat parlimen Sembrong sejak tahun 2004 dengan memperoleh majoriti besar 16,789 undi.

Pada PRU12 tahun 2008 pula, Hishamuddin berjaya mengekalkan kerusi Sembrong dengan kelebihan majoriti 11,570 undi.

Manakala di PRU ke 13 tahun 2013,  Hishamuddin memperoleh kelibihan majoriti sebanyak 10,631 undi berbanding lawannya dari parti pembangkan.

Mengikut jumlah perolehan majoriti diperoleh Hishamuddin berdasarkan PRU11, PRU12 & PRU13 yang lalu,  kelihatan jumlah majoriti wakil BN ini menguncup, pada setiap pelihanraya diadakan.

Adakah Hishamuddin bakal mengekalkan kerusi parlimen Sembrong untuk Barisan Nasional pada pilihanraya ke 14 tahun 2018 ini? Kita nantikan keputusannya.

Hishamuddin juga merayu agar ahli UMNO di Sembrong supaya terus membantu & menyokong wakil-wakil BN dari kawasan jiran -- Paloh & Kahang.

Wakil MCA Yeoh Yap Kun, kawasan Paloh dan wakil BN dari  MIC, R. Vidyanathan, dijangkakan bakal bertanding kerusi di Kahang di PRU14 kelak.

#AntiFakeNews #PRU14 #BarisanNasional #UMNO #BN #Sembrong

"The appearance of U.S. Department of Defense (DoD) visual information does not imply or constitute DoD endorsement."
Pengkhianat Barisan Nasional Akan Dibongkar Selepas Pilihanraya? https://4.bp.blogspot.com/-rLSqzvImgu4/WseqWqiT1nI/AAAAAAAAqag/5K5-aQB-xlARZG6QNFnER90UWTfy_quaACLcBGAs/w72-h72-p-k-no-nu/Hishamuddin-BN-Bongkar-Khianat-PRU14-Sembrong-2018.JPG https://www.mynieve.com/2018/04/pengkhianat-barisan-nasional-akan.html

Tiada ulasan:

Catat Ulasan


Pengesahan & Kelulusan

Kesemua produk keluaran Niéve Beauty mempunyai pengesahan Nota Notifikasi dari Pengarah, Perkhidmatan Farmasitukal, Kementerian Kesihatan Malaysia -- memberikan keyakinan kepada pengguna terhadap bahan ter-kandungan pada produk keluaran Niéve Beauty.

Produk-produk Nieve Beauty telah pun memperoleh pengesahan & kebenaran untuk dipasarkan terus kepada pengguna mengikut Akta Kawalan Ubatan & Kosmetik 1984 -- Regulation 18 A (2).

Sila hubungi kami disini untuk pertanyaan lanjut & pengesahan.

Membuat Pesanan?

Kami di Niéve Beauty Kelantan menyediakan langkah mudah untuk membuat pesanan di-atas talian. Tidak memerlukan data peribadi & segala maklumat adalah rahsia.


Cara Melihat & Merubah Pesanan.


 • Click ikon di penjuru atas laman untuk melihat atau merubah produk pesanan anda bila-bila masa.

Cara Membuat Pesanan.


 • Di laman "Shop", pilih produk anda.
 • Semak harga serta tawaran istemwa kami sediakan atas talian.
 • Pilih opsyen disediakan (jika ada).
 • Tekan butang "Add to Cart".
 • Paparan troli shopping cart tertera bagi membuat perubahan/semakan atau terus menghantar pesanan anda.

Cara Menghantar Pesanan.


 • Di laman "Checkout", sila semak butiran pesanan.
 • Pilih destinasi penghantaran anda (jika ada)
 • Isi borang atas talian maklumat diperlukan.
 • Semak borang penghantaran.
 • Tekan butang "Hantar Pesanan" atau "Paypal" jika anda ingin menbuat transaksi atas talian -- mudah, selamat & transaksi anda dilindungi.

Seterusnya pesanan anda diproses & produk anda akan sampai di depan pintu dalam 3 hari bekerja -- begitu mudah!


Bayaran Melaui Sistem Perbankan

Bagi pembayaran melalui perbankan, pihak kami akan mengirimkan e-inbois terus ke telefon & alamat emel anda untuk pengesahan.


Bayaran On-line Melalui Paypal

Mudah cepat & sangat selamat dan pihak kami tidak meyimpan data peribadi anda. Anda boleh menggunakan baki akaun Paypal ataupun menggunakan kad kredit/debit bagi membuat pembayaran.

Transaksi anda dijamin & dilindungi sepenuhnya jika produk dipesan tidak dikirimkan seperti dijanjikan. Anda boleh memohon pengembalian bila-bila masa dengan klik butang "Refund" sahaja.

Maklumat Penghantaran

Niéve Beauty Kelantan sentiasa bekerjasama dengan perkhidmatan kurier/penghantaran yang paling efisyen untuk kiriman anda. Di-antara khidmat kurier yang terus berurusan adalah:-


 • Pos Laju (dalam & luar negara)
 • City Link
 • Skynet
 • Ta-Q-Bin

Pada dasarnya, pesanan anda akan sampai ke destinasi dalam 3 hingga 5 hari bekerja -- itu yang telah dijanjikan oleh pihak perkhidmatan pengiriman. Respons dari pengguna, ada ketikanya pesanan anda tiba kurang 24 jam!

Namun begitu, terdapat juga penghantaran yang mungkin akan terlewat kerana faktor-faktor diluar jangka.

Oleh itu, setelah pesanan dikirim, pihak kami akan menghantar "Tracking Code" terus kepada anda bagi menyemak kedudukan/status penghantaran tersebut.

Maklumat Pemulangan

Tidak 100% berpuas hati dengan produk dikirim? Mempunyai kecacatan luar jangka? Kami berikan 30 hari untuk tempoh pemulangan tanpa sebarang pertanyaan.

Masukkan semula produk pesanan anda yang rosak itu kedalam pek disediakan (bersama pakej asal & tag), sertakan salinan slip pemulangan di dalam pek tersbut. Kemudian, hantarkan melalui pek itu di perkhidmatan pos berhampirsan dengan tempat anda kepada kami.

Permohonan anda akan diproses & produk anda boleh diganti semula ataupun kami memulangkan semula wang pembelian anda -- mengikut kesesuaian. Untuk pengetahuan lanjut & kelayakan pemulangan, sila layari laman FAQ kami.

Shopping Cart View

Map

Store Settings

Theme Fonts

Disqus for nieve-care