Misi & Visi Niéve Beauty Kelantan


Misi Kami


Kami terus bertekad untuk terus memajukan & membantu pemilik jenama produk kosmetik tempatan supaya terus kekal, bersaing & berkedudukan setaraf dengan jenama-jenama kosmetik lain yang sudah berada dispasaran.

Dengan mewujudkan kerjasama perniagaan yang strategik dan ke-akraban yang lebih erat, membolehkan produk-produk kosmetik

Kami di Niéve Beauty Kelantan juga akan membawa jenama kosmetik ke satu tahap yang lebih membanggakan, membawa jenama produk ke mana jua, serta terus berganding bahu bersama pemilik jenama produk melangkah lebih jauh.

Kami juga ingin mewujudkan usahwan/usahwanita dengan memberikan ruang perniagaan diluar mahupun atas talian bagi mengukuhkan ekonomi masyarakat tempatan.

Visi Kami


Visi kami di Niéve Beauty Kelantan adalah untuk menjadikan produk-produk Niéve Beauty salah satu dari produk kosmetik terulung & diguna pakai oleh wanita-wanita sofistikated negeri Kelantan dan negeri-negeri pantai timur.

Kami juga ingin terus memertabatkan produk-produk kosmetik Malaysia agar ia terus berkembang dan boleh dicapai oleh pengguna di mana jua mereka berada.

Kami berharap agar terus diberikan kepercayaan oleh pemilik jenama produk kosmetik tempatan bagi merealisassikan serta mempercepatkan capaian produk-produk mereka bagi pasaran mikro khususnya di kawasan jajahan Kelantan.


Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Shopping Cart View

Map

Store Settings

Theme Fonts

Disqus for nieve-care