Niéve Beauty Liquid Lip Matte


Antara produk keluaran Niéve Beauty yang paling hangat dipasaran, kini bibir anda kelihatan lebih anggun, sepanjang masa & lebih lama. Tidak mudah luntur, tidak glossy, didatangkan dengan 6 warna memukau yang pastinya anda boleh padankan mengikut "mood" solekan anda.

Kaya dengan vitamin E, diperbuat dari minyak argan & minyak jintan putih antara bahan-bahan semulajdi rumusan Nieve Beauty Liquid Lipmatte. Bukan sekadar menambahkan seri bibir si-pemakai, malah ia diperkaui mencegah & merawat bibir anda.


Antara koleksi warna Niéve Beauty Matte Liquid Lipstick adalah:-Down to Earth (Code 01)
Asas dari warna-warna tanah (nature) sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan bersahaja di pejabat atau aktiviti-aktiviti semasa anda.


Majestic (Code 02)
Sesuai bagi mereka yang ingin kelihatan lebih menyerlah kerana menampikan bibir anda dengan warna merah yang sangat memukau.


My Bestfriend (Code 03)
Gabungan dari tona warna tanah dan merah sesuai bagi penampilan waktu malam atau aktiviti bersosial.


Tender Hearted (Code 04)
Bagi mereka yang ingin lebih sofistikated, tona warna ungu menyerlahkan penampilan anda. Sesuai untuk aktiviti sosial dan aktiviti malam.


My Soulmate (Code 05)
Asas tona merah jambu menambahkan elegen wajah si-pemakai dan sesuai utnuk di pakai ketika bertugas mahupun untuk aktiviti-aktiviti harian.


My Sweetlove (Code 06)
Ingin kelihatan romantis? Tona warna merah gelap My Sweetlove tidak keterlaluan & mudah dipadankan dengan fesyen anda.


Diperbuat, diproses & dikilangkan di Malaysia dengan anugerah sijil Good Manufacturing Practices (GMP) menambahkan lagi keyakinan pengguna terhadap produk-produk keluaran Niéve Beauty.

Ingin ketahui lebih lanjut, hubungi kami melalui nombor telefon tertera di laman web atau gunakan laman ini untuk berhubung melalui emel. Staf-staf kami sedia membantu & melayan pertanyaan anda.

Jika ingin melihat tawaran hebat semasa kami, layari laman produk kami & nikmati harga diskaun istimewa dengan sebarang pembelian atas talian.

Lihat Produk Sekarang

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Shopping Cart View

Map

Store Settings

Theme Fonts

Disqus for nieve-care